TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Bellingwolde

Over Bellingwolde

Beddingwolde is een streekdorp in de provincie Groningen. Dit dorp is in de middeleeuwen ontstaan en sinds 2009 een beschermd dorpsgezicht. Dat betekent dat de stedenbouwkundige en cultuurhistorische waardering van het dorp in ere wordt gehouden. Bellingwolde is een groen gebied, omgeven door bossen, en telt 3762 inwoners.

Dagje uit in Bellingwolde

In Bellingwolde zijn verschillende monumenten te vinden die het historische karakter van dit dorp onderschrijven. Tijdens een mooie wandeling is de gotische Magnuskerk niet te missen. Deze kerk stamt uit de zestiende eeuw en is door zijn uitstraling en oude luidklokken het bezichtigen waard. Daarnaast zijn verschillende monumentale boerderijen en herenhuizen in dit dorpje te vinden. Het rechthuis, waar tot 1811 recht werd gesproken is er hier één van. Tegenwoordig gebruikt als woonhuis, maar met zijn historische vormgeving een mooi aanzicht. 

Het dorp Bellingwolde is voorzien van mooie fietspaden, wat een fietstocht zeker tot een succes maakt. Bezoek Museum de Oude Wolden waar u kunst kunt aanschouwen van de magische realist Lodewijk Bruckman. Ga naar sportpark H. Kemperpark om een spannende voetbalwebstrijd mee te pikken. Heeft u meer zin in een verfrissende duik? Naast het sportpark ligt een zwembad en er is zelfs een camping te vinden. Ook voor entertainment en een gezellig hapje en drankje kunt u in Bellingwolde terecht. Zalencentrum De Meet zet haar deuren voor u open.

Goedkoop tanken in Bellingwolde

Met de UnitedConsumers tankkaart kunt u met korting tanken. Ook in Bellingwolde. U bespaart per tankbeurt gegarandeerd 6 cent op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Zowel voor benzine, diesel als LPG.

Vraag nu uw tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations