TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Bergen op zoom

Over Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een stad in het westen van Noord-Brabant. De stad is de hoofdplaats van de gemeente Bergen op Zoom en telt ongeveer 50.000 inwoners. Het marktplein wordt gezien als het oudste deel van de stad. Helaas werd het grootste gedeelte van de markt verwoest tijdens een grote brand in 1397. Slechts twee gebouwen overleefden het. De Olifant, tegenwoordig onderdeel van het stadhuis, en Hotel de Draak, dat het oudste hotel van Nederland is.

Bezienswaardigheden in Bergen op Zoom

De Grote Markt in het centrum van Bergen op Zoom is de moeite van het bezoeken waard. Aan de markt zijn niet alleen de oudste gebouwen van Bergen op Zoom gevestigd, maar ook het stadhuis en diverse horecagelegenheden. Ook de winkelstraten zijn vanaf de markt bereikbaar. In december is het plein echt een plaatje. Er ligt dan een ijsbaan en er staat er een grote kerstboom. Als u meer van Bergen op Zoom wilt zien, kunt u een historische stadswandeling maken. Laat u rondleiden door een stadsgids of ga zelf op verkenningstocht. En als het regent kunt u ook eens een bezoekje brengen aan de parel van Bergen op Zoom: het Markiezenhof, het fraaiste stadspaleis van West-Europa!

Goedkoop tanken in Bergen op Zoom

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u tanken met korting bij Total Moermont aan de Randweg Noord en bij Texaco Van der Meer aan de Marconilaan Noord.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations