TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Bergen

Over Bergen

Bergen is een Limburgse gemeente die tegen de Duitse grens aan ligt. De gemeente telt ongeveer 13.300 inwoners.

Tijdens de Spaanse Successieoorlog in de 18e eeuw werd Bergen bezet door Pruisische troepen. Daardoor heeft het ongeveer een eeuw lang in Duitsland gelegen. In 1815 werd de grens opnieuw bepaald en werd Bergen teruggegeven aan Nederland.

Bezienswaardigheden in Bergen

In en om Bergen liggen veel natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen. De bosrijke omgeving biedt de mogelijkheid om er even lekker op uit te gaan. Behalve bossen vindt u ook tal van kleine meertjes in de gemeente. Enkele van deze meertjes zijn omgebouwd tot luxe recreatiegebieden waar u kunt zwemmen of van het goede weer kunt genieten terwijl u actief bezig bent op het water.

Wanneer u er met kinderen op uit wilt kunt u Ballorig in Nieuw Bergen bezoeken. Dit overdekte speelparadijs voor kinderen van 0-13 jaar is zeven dagen per week open en gratis voor ouders. Voor de allerkleinsten is er een speciale hoek ingericht met speeltoestellen die geschikt zijn voor jonge kinderen. Ook is het mogelijk om het kinderfeestje van uw kind in dit speelparadijs te vieren.

Goedkoop tanken in Bergen

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken bij Shell Schimmel Bergen aan de Rijksweg. Dit tankstation is dagelijks tot 21.00 uur geopend. U kunt hier diesel, Euro95, lpg, en de premiumbrandstoffen V-Power en V-power Diesel tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations