Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Berlicum

Over Berlicum

Berlicum is een dorp in Noord-Brabant ten oosten van Den Bosch. Het is onderdeel van de gemeente Sint-Michielsgestel en telt ongeveer 10.000 inwoners. In de volksmond wordt het dorp ook wel Balkum genoemd.

Dag je uit in Berlicum

Als u op zoek bent naar een echt bijzonder uitstapje dan is de enige kamelenmelkerij van Europa een aanrader. De melk van deze melkerij is de enige kamelenmelk die in de EU verkocht mag worden. U kunt op afspraak een rondleiding of excursie volgen op de melkerij. Ook worden er in de winkel bij de melkerij kamelenmelkproducten verkocht.

Heeft u na één dagje nog niet genoeg van Berlicum? Er zijn genoeg Bed & Breakfast gelegenheden aanwezig zodat u de volgende dag weer fris en fruitig op weg kunt. Misschien dat u op de tweede dag een aantal historische gebouwen kunt bekijken. De oudste gebouwen en rijksmonumenten van Berlicum zijn in het noordwestelijke deel van het dorp te vinden. Dit gedeelte van het dorp heet De Plaets en is het oudste deel van Berlicum. Informatie over de geschiedenis van Berlicum is bij de Heemkundekring De Plaets te verkrijgen.

Goedkoop tanken in Berlicum

U kunt met korting tanken in Berlicum bij de volgende tankstations:

A
Hoogstraat 48
5258BD BERLICUM

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof