TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Berlikum

Over Berlikum

Het dorp Berlikum ligt in het noordwesten van de provincie Friesland. De officiële naam van het dorp is de Friese naam Berltsum.

Dagje uit in Berlikum

De monumentale koepelkerk uit 1779 is een echte blikvanger in Berltsum. Het dorp is ook een prima start- en eindpunt voor mooie wandelingen en fietstochten. De Elfstedentocht is niet alleen over het water te volgen, er loopt ook een fiets- en wandelpad door de elf steden van Friesland.

In de omgeving van Berlikum vindt u het prachtige Poptaslot. Dit kasteel is gebouwd rond het jaar 1512 en nog steeds in goede staat. U kunt het Poptaslot bezoeken op afspraak. Natuurlijk kunt u de omgeving van Berlikum ook prima vanaf het water verkennen. Vaarroute ‘De Kleiroute’ voert u langs verschillende dorpjes waar u op diverse plaatsen kunt aanleggen.

Goedkoop tanken in Berlikum

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Berlikum met korting bij tankstation Gulf Berlikum aan de Bitgumerdijk. Hier tankt u van maandag tot en met zondag goedkoop diesel en benzine.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Win een gratis tankbeurt

Tanken winactie Actievoorwaarden