Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Best

Over Best

Best is een dorp in het zuidoosten van Noord-Brabant met ruim 28.000 inwoners. De gemeente heeft een patroonheilige, Sint Odulphus. Deze heilige staat ook op het gemeentewapen van Best.

Dagje uit in Best

Het bekendste museum van Best is Bevrijdende Vleugels. Het museum is gewijd aan de Tweede Wereldoorlog en richt zich met name op Operatie Market Garden. Het museum staat in het gebied waar tijdens de operatie de Amerikaanse militairen landden. In verschillende hallen in het museum zijn scènes uit WO II opgezet.

Gaat u liever naar de dierentuin? Dat kan ook in Best. BestZoo is een kleinschalige dierentuin met een speeltuin, het ideale uitje met kinderen. Breng ook eens een bezoekje aan de Odulphushof, de voormalige botanische tuin achter de kerk. Of ga kijken hoe ambachtelijke klompen worden gemaakt in het klompenmuseum ‘De Platijn’.

Evenementen in Best

Er zijn een aantal grote jaarlijkse evenementen in Best. Op het Aquabest recreatieterrein worden regelmatig festivals gehouden zoals Lakedance en Extrema Outdoor. In de zomerperiode is er ook altijd een kermis in Best die bekend staat als de grootste en goedkoopste kermis uit de regio. In de winter is er in Best drie weekenden lang een kerstmarkt te bezoeken.

Goedkoop tanken in Best

U kunt met korting tanken in Best bij de volgende tankstations:

A
Willem de Zwijgerweg 83
5684SC BEST
B
Raadhuisstraat 247
5683GE BEST

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof