Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Beverwijk

Over Beverwijk
Beverwijk is een stad in de gemeente Noord-Holland en telt ruim 40.000 inwoners. De naam komt van Beverhem; Bever was een Germaanse man en –hem betekent ‘de nederzetting van’. Beverhem bestaat sinds het einde van de 1e eeuw en kreeg stadsrechten in 1298. Nu is Beverwijk een aangename stad om in te wonen, met een fijne ligging vlakbij het strand, de duinen en andere mooie steden.

Bezienswaardigheden Beverwijk
Gaat u een dag naar Beverwijk voor bijvoorbeeld de Zwarte Markt? Dan raden we aan hierna ook een rondje te maken door het centrum van de stad. De prachtige Wijkertoren en de Grote Kerk met het middeleeuwse karakter zijn de trots van Beverwijk. Wilt u meer weten over deze streek? Breng dan een bezoek aan Museum Kennemerland. De stad is tevens bekend door het brandwondencentrum en u vindt hier de eerste Woonboulevard van Nederland.

De Bazaar is de grootste overdekte markt van Europa met ruim 2.000 winkels en kramen. Deze bazaar wordt ook wel ‘De Zwarte Markt’ genoemd en trekt wekelijks tienduizenden bezoekers. Gaat u met de auto naar De Bazaar? Ook dan kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken in of nabij Beverwijk. Zo doen we dat.

Evenementen in Beverwijk
In juli vindt ieder jaar het Young Art Festival plaats in Park Westerhout. Een festival dat in het teken staat van muziek, theater, tekst, beeldende kunst en film. Op de tweede donderdag van augustus wordt de kortebaandraverij verreden in Beverwijk, dat deel uitmaakt van een feestweek. Deze traditie bestaat al meer dan tweehonderd jaar in Noord-Holland.

Goedkoop tanken in Beverwijk

U kunt met korting tanken in Beverwijk bij de volgende tankstations:

A
Parallelweg 1
1948NK BEVERWIJK
B
Plesmanweg 29
1945WK BEVERWIJK

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen: