Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Bladel

Over Bladel

Bladel is de grootste plaats in de gemeente Bladel in Noord-Brabant. Het dorp ligt dicht bij de Belgische grens en heeft ongeveer 10.000 inwoners. Ondanks dat Bladel redelijk verstedelijkt is blijft de omgeving van Bladel erg groen. In de natuurgebieden om de plaats heen zijn verschillende wandelroutes uitgezet.

Dagje uit in Bladel

Bent u op zoek naar een leuk uitje met uw kinderen of kleinkinderen? Dan is De Hooiberg een aanrader. De Hooiberg is een grote speelboerderij voor kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn binnen en buiten speelmogelijkheden dus ook bij slecht weer kunt u genieten van een leuk dagje uit. Voor iets minder jeugdig vertier is het centrum van Bladel een aanrader. Bladel heeft 12 inschrijvingen op de rijksmonumentenlijst, waaronder drie boerderijen uit het begin van de 20e eeuw.

Evenementen in Bladel

Iedere zomer vindt het Totaalfestival plaats in Bladel. Dit gratis toegankelijke festival in het centrum van het dorp biedt voor ieder wat wils. Er is theater, een kinderprogramma, lekker eten, Belgische bieren en verschillende soorten live muziek uit binnen- en buitenland. Het festival staat ook wel bekend onder de naam Bladelse Zomerfeesten.

Goedkoop tanken in Bladel

Er zijn geen deelnemende tankstations in Bladel waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof