Goedkoop tanken in Bodegraven

Over Bodegraven

Bodegraven is een Zuid-Hollands dorp met ongeveer 20.000 inwoners. Deze plaats werd al in de Romeinse tijd bewoond. Het is zeker dat in het jaar 1050 al een kleine nederzetting was ontstaan op de plek van de huidige Dorpskerk.

Bezienswaardigheden in Bodegraven

Doordat Bodegraven centraal in het Groene Hart van Nederland ligt kunt u er heerlijk wandelen of fietsen. U kunt bijvoorbeeld het Groene Hartpad volgen dat dwars door dit natuurgebied loopt. Behalve weilanden liggen er ook een aantal recreatieplassen in de omgeving van Bodegraven. In een aantal van de Reeuwijkse plassen mag worden gezwommen. Op andere plassen worden zeilwedstrijden gehouden of andere watersport bedreven.

Wanneer u meer van historische bebouwing houdt moet u in het centrum zijn waar nog een aantal karakteristieke kaaspakhuizen staan. Ook is er een kaasmuseum te bezoeken waar u alles kunt leren over de productie en de geschiedenis van kaas.

Goedkoop tanken in Bodegraven

In Bodegraven kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Total Kempenaar en Total Reeuwijk. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof