Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Boekel

Over Boekel

Boekel is een dorp in het oosten van Noord-Brabant. Het is de hoofdplaats van de gemeente Boekel en heeft ongeveer 8.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Boekel

Boekel staat ook wel bekend als geboorteplaats van de succesvolle wielrenster Leontien van Moorsel. U kunt dan ook een beeld ten ere van haar prestaties vinden achter het raadshuis in het centrum. Voor meer bezienswaardigheden brengt u een bezoekje aan de standerd molen of de Sint-Agathakerk. En als u dan toch in het centrum bent is een uitstapje naar het winkelhart van Boekel een kleine stap.

Bent u meer geïnteresseerd in de geschiedenis van de psychiatrie? Breng dan eens een bezoekje aan Huize Padua. Hier bevindt zich museum ‘De Kluis’. De tentoongestelde collectie geeft een beeld van de geschiedenis van de psychiatrie in Nederland, met name die van Huize Padua. Huize Padua is vernoemd naar de gelijknamige psychiatrische inrichting die nu onderdeel is van GGZ Oost-Brabant. Achter het hoofdgebouw van de van de inrichting is een ruim wandelpark aangelegd met een aantal monumentale bomen.

Goedkoop tanken in Boekel

Er zijn geen deelnemende tankstations in Boekel waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof