Goedkoop tanken in Boelenslaan

Over Boelenslaan

Het dorp Boelenslaan ligt in de gemeente Achtkarspelen in het oosten van de provincie Friesland. In de 19e eeuw is Boelenslaan ontstaan als buurtschap bij Surhuisterveen. Het dorp dankt zijn naam aan de familie Boelens en de zandweg die door het gebied liep.

Dagje uit in Boelenslaan

In de omgeving van Boelenslaan kunt u diverse evenementen bezoeken. Bijvoorbeeld de profwielerronde in Surhuisterveen. Sinds 1982 wordt deze ronde al gereden, zo kort mogelijk na de Tour de France. Of de gondelvaart op wielen in september, waar u prachtig met bloemen versierde praalwagens kunt bewonderen.

Boelenslaan biedt ook verschillende overnachtingsmogelijkheden. U kunt bij diverse campings en bed & breakfasts terecht, of aanmeren bij een van de passantenhavens.

Goedkoop tanken in Boelenslaan

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Boelenslaan met korting bij tankstation Total HOS Oil aan de Boelenswei. U tankt hier benzine en diesel met korting, van maandag tot en met zaterdag.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof