TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Bolsward

Over Bolsward

Bolsward, of zoals de Friezen zeggen: Boalsert, is een van de elf steden in Friesland. Er wonen ongeveer 10.000 mensen in de stad gelegen in het westen van de provincie.

Dagje uit in Bolsward

In de oude binnenstad vindt u verschillende mooie gebouwen die een bezoekje meer dan waard zijn. Bijvoorbeeld distilleerderij Sonnema Berenburg, of de Friese Bierbrouwerij. Bolsward kent ook tientallen rijksmonumenten, waaronder de Broerekerk en het stadhuis. De Broerekerk is gebouwd in de 13e eeuw en in de loop der jaren verder uitgebreid. Het is het oudste gebouw van Bolsward. Het stadhuis van Bolsward werd rond 1615 gebouwd en bevat boven de ingang drie beelden met gouden voorwerpen: een weegschaal, een anker en een boek.

Bolsward is een van de elf steden in Friesland waar de Elfstedentocht door voert. Maar u kunt ook aan twee alternatieve Elfstedentochten deelnemen. Op de step of met de fiets kunt u rond Pinksteren de elf steden van Friesland aandoen.

Goedkoop tanken in Bolsward

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Bolsward met korting bij tankstation BP Tank & Carwash aan de Twibaksdyk. U kunt hier de hele week goedkoop benzine en diesel tanken. Het tankstation beschikt ook over een carwash.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Win een gratis tankbeurt

Tanken winactie Actievoorwaarden