TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Borkel en Schaft

Over Borkel en Schaft

Borkel en Schaft is onderdeel van de gemeente Valkenswaard in Noord-Brabant. De beide dorpen hebben samen ongeveer 1100 inwoners. Het dorp bevindt zich in het Dommeldal. Dit is het natuurgebied waar de Dommel doorheen stroomt. Er is dus volop groen in de omgeving van Borkel en Schaft en het is de moeite waard om eens één van de fiets- of wandelroutes te volgen.

Bezienswaardigheden in Borkel en Schaft

In de jaren vijftig werden er in Borkel en Schaft twee identieke Mariakapelletjes gebouwd. Één in Borkel en één in Schaft. De kapelletjes worden door buurtbewoners onderhouden. Ook zijn er in Borkel en Schaft een aantal cultuurhistorische monumenten te bezichtigen zoals de korenmolen Sint Antonius Abt, een parochiekerk uit 1844 en een aantal Teutenboerderijen uit de 18e eeuw.
Bent u liever iets actiever bezig? In Borkel en Schaft vindt u ook een Roofra opstapplaats om een kanotocht te maken over de Dommel.

Goedkoop tanken in Borkel en Schaft

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken met korting in Borkel en Schaft bij Texaco Borkel en Schaft aan de Maastrichterweg. U kunt ook aanhangwagens huren bij dit tankstation.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations