Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Born

Over Born

Born is een dorp in de ‘taille’ van Limburg. Het dorp telt ongeveer 6.000 inwoners en valt onder de gemeente Sittard-Geleen. Het dorp heeft niet altijd tot Nederland behoord. Van 1400 tot 1815 was het dorp in bezit van verschillende bisdommen, hertogdommen en graafschappen. In 1815 werd het dorp bij het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden gevoegd. Het werd in eerste instantie onderdeel van België, maar sinds 1839 hoort het dorp definitief bij Nederland.

Dagje uit in Born

In Born kunt u een bezoekje brengen aan Kasteelpark Born. Deze dierentuin is opgebouwd rond de ruïne van Kasteel Born. Het kasteel werd in 1930 verwoest door een grote brand. In het park wandelt u langs alpaca’s, stekelvarkens en apen. Een aantal van de dieren wordt tijdens openingstijden gevoerd, dit staat aangegeven op de borden bij de verblijven. Midden in het park is een speeltuin voor de kinderen met een naastgelegen terras voor de ouders.

Voor een ontspannen dagje naar de sauna moet u ook in Born zijn. In de Thermen Born kunt u genieten van schoonheidsbehandelingen, ontspannende massages of simpelweg van de verschillende sauna’s en dompelbaden die het complex u biedt.

Goedkoop tanken in Born

Er zijn geen deelnemende tankstations in Born waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof