Boskoop

Goedkoop tanken in Boskoop

Bent u woonachtig in Boskoop of omgeving, dan kunt u goedkoop tanken in Boskoop met de UnitedConsumers tankkaart. Uiteraard is goedkoop tanken in Boskoop ook mogelijk wanneer u niet uit de buurt komt, maar hier een dagje op bezoek bent. Door goedkoop te tanken met de UnitedConsumers tankkaart bespaart u op iedere tankbeurt in Boskoop, zodat u meer geld overhoudt om aan iets leuks te besteden. Geen gedoe, wel het voordeel.

Vraag direct online uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in boskoop bij de volgende tankstations:

A
Zijde 450
2771GA BOSKOOP

Over Boskoop

Boskoop ligt in de provincie Zuid-Holland en was t/m 2013 een gemeente. Vanaf 2014 behoort Boskoop tot de gemeente Alphen aan den Rijn. De plaats heeft ruim 15.000 inwoners en ligt aan de oevers van de Gouwe. Door deze gunstige ligging ten opzichte van veel vruchtbare grond, is Boskoop internationaal bekend door de sierteelt en boomkwekerij. De plaats telt zo'n 774 boomkwekerijen, verspreid in en rondom Boskoop, langs kilometerslange waterwegen en sloten.

Bezienswaardigheden in Boskoop

Wanneer u interesse heeft in sierteelt en boomkwekerij, kunt u in Boskoop uw hart ophalen. Vlakbij het station vindt u een rosarium (rozentuin), die gratis toegankelijk is. Hier zijn in de zomer meer dan 160 verschillende rozen, bomen en planten te bezichtigen. Het Boomkwekerijmuseum is ook een bezoek waard om meer te weten te komen over de boomkwekerij van Boskoop. Dit museum is gevestigd in een oude boomkwekerswoning uit de 19e eeuw. Wilt u meer gewassen bezichtigen? Dat kan in de sortimentstuin, wat ook wel de 'Proeftuin van Holland' wordt genoemd. Een boottocht door de prachtige vaarten en sloten van Boskoop is tevens een aanrader, zo ziet u de achterzijden van de kwekerijen en krijgt u informatie over de historie en het landschap.