Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Boxmeer

Over Boxmeer

Boxmeer is de hoofdplaats van de gemeente Boxmeer in het oosten van Noord-Brabant. De plaats heeft ongeveer 15.000 inwoners. Oorspronkelijk heette het dorp Mere. Toen het in de 13e eeuw te leen werd gegeven aan Jan Boc de Mere veranderde de naam in Boxmeer.

Bezienswaardigheden in Boxmeer

Waan uzelf in vroegere tijden in Kasteel Boxmeer. In de kelders van dit voormalige kasteel zijn twee musea gevestigd over de geschiedenis van Boxmeer en van Kasteel Boxmeer. Houdt u meer van iets recentere geschiedenis? Bezoek dan Nationaal Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Beleef de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Oorlog hoort in een museum.

Evenementen in Boxmeer

Jaarlijks wordt er de dag na de Tour de France een wielerronde gehouden in Boxmeer. Deze ronde heet Daags na de Tour en is een evenement met nationale en internationale allure. Een ander sportevenement vindt jaarlijks plaats op carnavalsmaandag. Al 270 jaar lang worden dan de Metworstrennen gehouden. De winnaar van deze paardenrace mag zich een jaar lang Koning van de Metworst noemen en wint onder andere een halve varkenskop en een zeven ellen lange metworst. In juni wordt het internationale treffen van de Moto Guzzi Club Nederland in Boxmeer gehouden.

Goedkoop tanken in Boxmeer

U kunt met korting tanken in Boxmeer bij de volgende tankstations:

A
Beugenseweg 53 C
5831LR BOXMEER

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof