TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Boxtel

Over Boxtel

Boxtel is een plaats in Noord-Brabant aan de Dommel. De ligging in de driehoek tussen Eindhoven, Tilburg en Den Bosch maakt het dorp tot een belangrijke verkeersader. Boxtel heeft ongeveer 30.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Boxtel

Boxtel kent een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Niet alleen is het voormalig Kasteel Stapelen met het aangelegen kasteelpark te bezichtigen, er zijn ook een aantal bijzondere musea in Boxtel te vinden. Zo is in het Wasch- en Strijkmuseum alles te bekijken over wassen en strijken door de jaren heen. De collectie bestaat uit schilderijen, beelden en een ambachtelijke strijkijzercollectie van maar liefst 600 exemplaren. Het Oertijdmuseum ‘De Groene Poort’ heeft een aantal verschillende collecties waaronder archeologische vondsten uit de Meierij en verschillende dinosaurusskeletten.

Evenementen in Boxtel

Volgens een oude legende zou rond 1380 een priester miswijn hebben geknoeid op de doek die voor het Driekoningenaltaar van de Sint Petruskerk in Boxtel lag. De vlekken bleken bloedvlekken te zijn. Sindsdien trekt ieder jaar de Heilig Bloedprocessie door Boxtel. Het is ieder jaar weer een spektakel wanneer ruim 600 deelnemers in historische kleding meelopen.

Goedkoop tanken in Boxtel

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Boxtel goedkoop tanken met korting bij de Texaco Boxtel aan de Brederodeweg. U kunt hier ook aanhangwagens huren en er is een tankshop aanwezig.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations