Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Breda

Over Breda

Breda is de voornaamste stad van West-Brabant en telt ongeveer 178.000 inwoners. Daarmee is het de negende grootste stad van Nederland en de derde grootste stad van Noord-Brabant na Eindhoven en Tilburg. Door de historische banden met het huis Nassau behoort Breda tot de Unie van Oranjesteden. Breda is de laatste decennia ook steeds meer een studentenstad geworden.

Bezienswaardigheden in Breda

Breda is lang een garnizoensstad geweest en daarom zijn er veel militaire kazernes en kastelen te vinden. Ook is de Koninklijke Militaire Academie in de stad gevestigd. Wanneer u liever een minder serieus museum bezoekt is het Bierreclame museum misschien iets voor u. Hier vindt u vele verschillende reclame-uitingen op biergebied. Sommige reclames zijn meer dan 100 jaar oud. Wanneer u dorstig bent geworden van alle indrukken kunt u plaats nemen aan één van de oude cafétafeltjes of in de biertuin. Toegang is gratis.

Evenementen in Breda

Er worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd in Breda. Zo wordt ieder jaar in augustus de Roodharigendag georganiseerd. Tijdens dit festival komen roodharige mensen van over de hele wereld naar Breda. Breda heeft dan ook het wereldrecord van de meeste roodharigen op één plek op haar naam staan. Er vinden ook regelmatig muziekfestivals plaats, waaronder het Breda Jazzfestival en Breda Barst.

Goedkoop tanken in Breda

U kunt met korting tanken in Breda bij de volgende tankstations:

A
Kapittelweg 5
4816EK BREDA
B
Kruisweide 2
4814RW BREDA
C
Claudius Prinsenlaan 100
4818CP BREDA
D
Zwijnsbergenstraat 7
4834JN BREDA
E
Teteringsedijk 210
4817ML BREDA
F
Cl. Prinsenlaan 150
4818CP BREDA
G
Tramsingel 48
4814AC BREDA
H
Westerhagelaan 25
4823AJ BREDA

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof