TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Burgh-Haamstede

Over Burgh-Haamstede

De dorpen Burgh en Haamstede vormen samen de plaats met ongeveer 4.500 inwoners. De gemeente ligt op het noordelijkste eiland van de provincie Zeeland.

Evenementen in Burgh-Haamstede

In de zomer wordt bijna iedere dag iets georganiseerd in Burgh-Haamstede. Markten, muziek en sportieve evenementen in overvloed zodat u zich niet hoeft te vervelen. Het toerisme groeide flink tijdens de jaren 60 en 70. Er zijn toen veel campings en voorzieningen ontstaan, waar u ook nu nog gebruik van kunt maken.

Dagje uit in Burgh-Haamstede

Een van de mooiste en rustigste stranden van Nederland vindt u in Burgh-Haamstede: het strand Westerschouwen. Er zijn douches en toiletten aanwezig en u kunt ligstoelen, windschermen en parasols huren op het strand. Herinnert u zich het oude 250 gulden briefje nog? Daar stond de vuurtoren West Schouwen op. De gulden is verdwenen, maar de vuurtoren kunt u nog steeds bezoeken. De Europese wandelroute E9 loopt door Burgh-Haamstede. Dit wandelpad loopt van het zuiden van Portugal via de Nederlandse kust, langs de Oostzee tot aan de Baltische staten.

U vindt diverse parkeerterreinen in Burgh-Haamstede. Met name aan zee is er ruime parkeermogelijkheid.

Goedkoop tanken in Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij tankstations Shell de Schelphoek Noordzijde en Zuidzijde. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zeeland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations