Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Chaam

Over Chaam

Chaam, uitgesproken als ‘Kaam’, is een dorp in de gemeente Alphen-Chaam in Noord-Brabant. Het dorp telt ongeveer 4.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Chaam

Als u Chaam zegt, zegt u rust, ruimte, en natuur. Hoewel het dorp te midden van landbouwgebied ligt vindt u op enige afstand een aantal uitgestrekte natuurgebieden. Bovendien is het historische centrum van het dorp een genot voor het oog. Het is dan ook de perfecte plaats om een wandelroute te lopen. Kies bijvoorbeeld voor de Chaamse Kilometer die u langs alle culturele bezienswaardigheden van Chaam voert. Of de blauwe wandelroute langs de Chaamse beek als u liever in de natuur wandelt. U kunt ook cultuur en natuur combineren in de Poosplaatsen route. Deze poëzie route voert u langs 27 landelijke plekjes rondom Chaam waar u telkens een gedicht tegenkomt van een Brabantse dichter.

Evenementen in Chaam

Chaam is er trots op dat zij jaarlijks op de woensdag na de Tour de France de oudste wielerronde van Nederland organiseert. Dit evenement, de 8 van Chaam genoemd, trekt jaarlijks veel nationale en internationale renners. Voorafgaand aan het wielerevenement vindt op dinsdagavond altijd de ‘Nacht van Chaam’ plaats met vele artiesten en divers entertainment.

Goedkoop tanken in Chaam

Er zijn geen deelnemende tankstations in Chaam waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof