Goedkoop tanken in Coevorden

Over Coevorden

De stad Coevorden ligt in het zuiden van de provincie Drenthe en telt ongeveer 14.000 inwoners.

Dagje uit in Coevorden

Het Kasteel van Coevorden is een van de rijksmonumenten in de stad. De versterkte woning is gebouwd omstreeks het jaar 1025 en werd van de 12e tot de 15e eeuw bewoond door de burggraven van Coevorden. Het kasteel, maar ook de Hervormde kerk uit de 17e eeuw, enkele militaire gebouwen uit 1765 en een aantal boerderijen uit de 19e eeuw zijn aangewezen als rijksmonument.

Maak een mooie stadswandeling of –fietstocht door Coevorden en stop onderweg bij een van de gezellige cafeetjes of restaurants voor een versnapering. Heeft u kinderen? Dan is Plopsa Indoor Coevorden misschien een idee voor een gezellig dagje uit. Het themapark van Studio 100 heeft verschillende attracties en restaurants.

Goedkoop tanken in Coevorden

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Coevorden met korting bij tankstation Shell Coevorden aan de Europaweg. Hier tankt u van maandag tot en met zondag goedkoop lpg, benzine en diesel.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Drenthe goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof