TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in De Bilt

Over De Bilt

De Bilt ligt in het midden van de provincie Utrecht en telt ongeveer 42.000 inwoners. Veel mensen kennen De Bilt van het weerbericht. Sinds 1897 is namelijk het Koninklijk Meteorologisch Instituut gevestigd in De Bilt.

Dagje uit in De Bilt

De Bilt ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het is het ideale startpunt voor wandel- en fietstochten door de mooie en gevarieerde omgeving. Landgoed Niënhof is een gevarieerd bos, waardoor u er veel verschillende planten- en vogelsoorten kunt vinden. Andere landgoederen in De Bilt zijn landgoed Vollenhoven, Houdringe, Beerschoten en landgoed Sandwijck.

In De Bilt vindt u verschillende gebouwen die aangewezen zijn als rijksmonument. Diverse kastelen, bijgebouwen en kerken zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. De Dorpskerk en de oude school in De Bilt zijn gebouwd in 1652 en nog in originele staat.

Goedkoop tanken in De Bilt

In De Bilt tankt u met uw UnitedConsumers tankkaart met korting bij tankstation De Rooij. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan en u kunt voortaan ook tanken met korting!

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Utrecht ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations