De Koog

Goedkoop tanken in De Koog

U kunt goedkoop tanken in De Koog met uw UnitedConsumers tankkaart. Deze tankkaart zorgt ervoor dat u korting krijgt op iedere tankbeurt. Woont u in De Koog of gaat u een dagje weg of op vakantie naar De Koog? Ook dan kunt u uiteraard met korting tanken. Vraag uw tankkaart van UnitedConsumers direct aan om te profiteren van dit tankvoordeel. U verdient meer.

Vraag uw tankkaart aan
 

U kunt met korting tanken in de-koog-(texel) bij de volgende tankstations:

A
Nikadel 75
1796BR DE KOOG (TEXEL)

Over De Koog

De Koog is een dorp op Texel, het grootste eiland van de waddeneilanden. De Koog ligt in de provincie Noord-Holland en is één van de oudste en tevens grootste dorpen van de waddeneilanden met zo'n 1.300 inwoners. De plaats is uitgegroeid tot badplaats en trekt jaarlijks veel toeristen die naar de Waddeneilanden komen. Dit is mede te danken aan de prachtige ligging aan de Noordzee. De Koog ligt namelijk maar twee duinrijen gescheiden van het strand. Vroeger was De Koog een vissersdorp, waar de kerk uit 1415 nog van is overgebleven.

Bezienswaardigheden in De Koog

De Koog staat bekend om het uitgaansleven. In de zomer komen namelijk veel jongeren hier vakantie vieren. De grote discotheek 'De Toekomst' is dan een echte trekpleister, al is het ook altijd gezellig druk in de vele cafés in De Koog. De Koog heeft tevens twee musea, Ecomare en Jutters Museum. Ecomare bestaat uit een natuurmuseum, aquarium, zeehonden- en vogelopvang en een duinpark. Met ruim 300.000 bezoekers per jaar is dit één van de hoogtepunten van De Koog.