Goedkoop tanken in De Krim

Over De Krim

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk waar de plaatsnaam van De Krim vandaan komt. De meeste waarschijnlijke herkomst heeft te maken met de bocht in het kanaal de Lutterhoofdwijk, ook wel de krimp genoemd, De Krim is een dorp in Overijssel en onderdeel van de gemeente Hardenberg. Sinds 2010 is het dorp sterk aan het uitbereiden met nieuwbouw aan de zuidkant van het centrum.

Bezienswaardigheden in De Krim

Lange tijd had De Krim een centrale positie in het verkeersnetwerk van het gebied rond Coevorden. Er liep een stoomtramlijn door het centrum van De Krim en het dorp heeft een centrale plek lang een zijtak van de Dedemsvaart.

Evenementen in De Krim

Bent u op doortocht in de prachtige Vechtstreek? Dan is het zeker de moeite waard om even te stoppen bij de ambachtelijke IJshoeve Bosman. U kunt hier een rondleiding krijgen en zien hoe het ijs wordt gemaakt en hoe vier verschillende advocaatsoorten worden gemaakt.

Goedkoop tanken in De Krim

In De Krim kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Mastebroek. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof