TopImage
Tanken met korting

De Kwakel

Goedkoop tanken in De Kwakel

Woont of werkt u in De Kwakel? Kies dan voor een UnitedConsumers tankkaart. Hiermee kunt u goedkoop tanken in De Kwakel. Zo profiteert u bij iedere tankbeurt van korting, zodat u meer geld overhoudt voor leukere dingen. U hoeft alleen maar uw tankkaart te laten zien bij het afrekenen. Geen gedoe, wel het voordeel.

Tankkaart aanvragen

U kunt met korting tanken in de-kwakel bij de volgende tankstations:

A
Noord-zuidroute 2
1424RT DE KWAKEL

Over De Kwakel

Met zo'n 4.100 inwoners De Kwakel is een dorp in de provincie Noord-Holland en ligt vlakbij de grens met Zuid-Holland. De naam De Kwakel is afkomstig van een loopbrug over de Kleine Drecht die 'De Kwakel' werd genoemd. De plaats is bewoond sinds de zestiende eeuw en kende veel armoede tot de jaren '50. Dit kwam onder andere door de vele overstromingen uit het Haarlemmermeer.

Bezienswaardigheden De Kwakel

De Kwakel is nu vooral bekend door het prachtige Fort bij De Kwakel. Dit fort was een onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie van 15 tot 20 kilometer rond het centrum van Amsterdam met in het totaal 45 forten. Fort bij De Kwakel is gebouwd in 1897 en tot 1959 gebruikt als vestingwerk. Nu is er een café in het fort gebouwd dat een aanrader is om te bezoeken.

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations