Goedkoop tanken in Delfgauw

Over Delfgauw

Delfgauw is een dorp in de provincie Zuid-Holland. Voorheen was Delfgauw een klein dorp met een paar honderd huizen, maar met de komst van de vinex-wijk Emerald werden dat een paar duizend huizen. Hoewel Emerald aan Delfgauw is gebouwd, wordt dit niet echt gezien als een uitbreiding van het dorp. Emerald heeft namelijk een eigen voorzieningenkern.

Dagje uit in Delfgauw

Voor een actief dagje uit kunt u terecht in Delfgauw. Ga naar recreatiepark Delftse Hout en kies uit het grote aanbod aan activiteiten van Umyak Buitensport. U kunt hier onder andere mountainbiken door de bossen, vlotbouwen, kayakken, survivallen en boogschieten.

Houdt u meer van cultuur en winkelen? Dan moet u in Delft zijn. Delft is gelegen aan Delfgauw en heeft een mooi oud stadscentrum, leuke restaurantjes, vele musea en vele winkeltjes met mode, souvenirs, antiek en woonaccessoires.

Goedkoop tanken in Delfgauw

In Delfgauw kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij BP Emerald. U tankt hier de gehele week diesel, Euro95, Ultimate diesel en Ultimate ongelood 98.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof