Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Delft

Over Delft

Delft is een Zuid-Hollandse stad met ongeveer 99.000 inwoners. De stad staat vooral bekend om haar Technische Universiteit. Dankzij deze universiteit wonen er in Delft relatief veel mannen tussen de 20 en 30 jaar. De naam Delft komt van de gegraven waterloop, de Delf, waaraan de stad is ontstaan.

Bezienswaardigheden in Delft

Delft heeft een historische binnenstad die erg mooi is om te bezoeken. In het centrum vindt u onder andere het oudste bebouwde gedeelte van de stad, de ‘Oude Jan’. Deze lichtelijk scheve kerktoren hoort bij de Oude Kerk die gebouwd is rond 1247. In de Nieuwe Kerk aan de markt kunt u het praalgraf van Willem van Oranje bezoeken. Naast deze twee kerken heeft Delft nog veel meer historische gebouwen te bieden. Wanneer u moe bent van het slenteren en rondkijken kunt u op de Beestenmarkt van een lekker kopje koffie genieten.

Evenementen in Delft

Delft is een bruisende studentenstad en er vinden dan ook regelmatig evenementen plaats. In augustus kunt u bijvoorbeeld het Jazz Festival Delft bezoeken. Dit muziekfestival wordt al sinds 1985 georganiseerd. Diverse locaties in de binnenstad worden ieder jaar weer druk bezocht door jazzmuzikanten en belangstellenden.

Voor kinderen is het Boekenbende festival leuk om te bezoeken. Dit kinderboekenfestival vindt plaats in het najaar, tegelijk met de Kinderboekenweek. Het thema van het festival sluit ieder jaar aan bij het thema van de Kinderboekenweek. De kinderen kunnen onder andere workshops volgen en kinderboekenauteurs ontmoeten.

Goedkoop tanken in Delft

U kunt met korting tanken in Delft bij de volgende tankstations:

A
Voorhofdreef 4
2624NT DELFT
B
Kruithuisweg 10
2623BZ DELFT

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof