Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Den bosch

Over Den Bosch

Den Bosch, oftewel ’s Hertogenbosch, is het bestuurlijk centrum van Noord-Brabant. Den Bosch staat niet alleen bekend om zijn prachtige middeleeuwse stadscentrum, maar natuurlijk ook om de plaatselijke lekkernij de Bossche bol. U kunt het aan elke Bosschenaar vragen, de echte Bossche bol vindt u bij Jan de Groot.

Bezienswaardigheden in Den Bosch

Den Bosch heeft meer te bieden dan alleen een mooi middeleeuws stadscentrum. U kunt natuurlijk de toren van de Sint Jans Kathedraal beklimmen, maar kijkt u ook eens naar de 96 luchtboogfiguren dit het dak van de kathedraal sieren. Wanneer u een fan bent van de Bossche kunstenaar Jeroen Bosch is een bezoekje aan het Jheronimus Bosch Art Center de moeite waard.  Het museum is gevestigd in de voormalige Sint-Jacobskerk in het centrum van Den Bosch. Hier leert u alles over het leven en het verhaal van de bekende Bossche schilder.

Voor de geschiedenis van het Bossche carnaval kunt u terecht in het Oeteldonks Gemintemuzejum. Dit museum is gewijd aan alles wat met carnaval te maken heeft en is zeker een aanrader voor de liefhebber van dit volksfeest. Bekijkt u Den Bosch liever op een rustigere manier? Dan is een vaartocht over de Binnendieze echt iets voor u. In een open boot vaart u door Den Bosch, dan weer in de open lucht en dan weer onder de bebouwing door.

Evenementen in Den Bosch

Voor allerlei soorten evenementen bent u in Den Bosch aan het juiste adres. Er is voor ieder wat wils in deze bruisende stad. Zo wordt er jaarlijks een jazz festival georganiseerd genaamd Jazz in Duketown. Hier komen vele nationale en internationale artiesten van allure om hun klanken te laten horen in de binnenstad van Den Bosch.

Voor de echte Bourgondiër is er jaarlijks het Bourgondisch ’s Hertogenbosch festival. Een evenement waarbij culinair Den Bosch in het zonnetje staat.
Voor de kunst en antiek liefhebber wordt jaarlijks de Art & Antiques Fair ’s Hertogenbosch georganiseerd. Dit van oorsprong Bredase evenement vindt plaats in de Brabanthallen en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers uit diverse landen.

Goedkoop tanken in Den Bosch

U kunt met korting tanken in Den-Bosch bij de volgende tankstations:

A
Vlijmenseweg 1 B
5223GW DEN BOSCH

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof