Goedkoop tanken in Den Haag

Over Den Haag

Den Haag, ook wel ’s-Gravenhage genoemd, is de hoofdstad van Zuid-Holland. Het koninklijk huis heeft zijn residentie in de stad en de regering is er gevestigd. De stad staat internationaal bekend als de zetel van het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Den Haag heeft ongeveer 510.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Den Haag

Bent u een liefhebber van musea? Dan bent u in Den Haag aan het juiste adres. Den Haag heeft een groot aanbod aan unieke musea die stuk voor stuk razend interessant zijn. Het Escher in het Paleis museum bijvoorbeeld is een kunstmuseum gewijd aan de graficus M. C. Escher. Het interactieve karakter van de tentoonstelling maakt dit museum zeer geschikt om met kinderen te bezoeken. Andere interessante musea in Den Haag zijn onder ander het Mauritshuis, het Museum voor Communicatie en de Panorama Mesdag.

Evenementen in Den Haag

Den Haag heeft al veel succesvolle artiesten voortgebracht en de muziekfestivals zijn daardoor altijd van hoge kwaliteit. Zo wordt in augustus/september het openluchtconcert Beatstad georganiseerd. Dit van oorsprong lokale festival heeft jaarlijks artiesten zoals Di-Rect, the Golden Earring, VanVelzen, Anouk en Caro Emerald op het podium staan. Sinds 2007 presenteert festival zich als een nationaal festival. Een enkele keer staat er een internationaal bekende artiest zoals P!nk op het podium.

Goedkoop tanken in Den Haag

In Den Haag kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation BP Laan van NOI en diverse Texaco tankstations. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof