Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Den Haag

Over Den Haag

Den Haag, ook wel ’s-Gravenhage genoemd, is de hoofdstad van Zuid-Holland. Het koninklijk huis heeft zijn residentie in de stad en de regering is er gevestigd. De stad staat internationaal bekend als de zetel van het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Den Haag heeft ongeveer 510.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Den Haag

Bent u een liefhebber van musea? Dan bent u in Den Haag aan het juiste adres. Den Haag heeft een groot aanbod aan unieke musea die stuk voor stuk razend interessant zijn. Het Escher in het Paleis museum bijvoorbeeld is een kunstmuseum gewijd aan de graficus M. C. Escher. Het interactieve karakter van de tentoonstelling maakt dit museum zeer geschikt om met kinderen te bezoeken. Andere interessante musea in Den Haag zijn onder ander het Mauritshuis, het Museum voor Communicatie en de Panorama Mesdag.

Evenementen in Den Haag

Den Haag heeft al veel succesvolle artiesten voortgebracht en de muziekfestivals zijn daardoor altijd van hoge kwaliteit. Zo wordt in augustus/september het openluchtconcert Beatstad georganiseerd. Dit van oorsprong lokale festival heeft jaarlijks artiesten zoals Di-Rect, the Golden Earring, VanVelzen, Anouk en Caro Emerald op het podium staan. Sinds 2007 presenteert festival zich als een nationaal festival. Een enkele keer staat er een internationaal bekende artiest zoals P!nk op het podium.

Goedkoop tanken in Den Haag

U kunt met korting tanken in Den-Haag bij de volgende tankstations:

A
Laan van Nieuw Oost Indie 285
2593BS DEN HAAG
B
Houtwijklaan 100
2552ZZ DEN HAAG
C
Duinstraat 16
2584AZ DEN HAAG
D
Lijsterbesplein 25
2563KZ DEN HAAG
E
Loevesteinlaan 887
2533BW DEN HAAG
F
Meppelweg 1381
2544CX DEN HAAG
G
Neherkade 2980
2521VX DEN HAAG
H
Rijn 1
2491BH DEN HAAG
I
Calandstraat 301
2521BW DEN HAAG
J
Rijswijkseweg 81
2516HA DEN HAAG
L
Troelstrakade 122
2531AV DEN HAAG

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof