Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Den Oever

Den Oever is een dorp pal gelegen aan de afsluitdijk. Het dorp ligt in de gemeente Hollands Kroon in de provincie Noord-Holland. Den Oever is het op één na grootste dorp van het voormalige eiland Wieringen. Hippolytushoef is de grootste plaats. Den Oever staat vooral bekend om de garnalenvisserij.

De Afsluitdijk is een 32 kilometer lange waterkering dat het IJsselmeer afsluit van de Waddenzee en Noord-Holland met Friesland verbindt.

Bezienswaardigheden in Den Oever

Den Oever heeft een grote haven met grote vissershallen. In het centrum staat de korenmolen De Hoop (1675). En aan de rand van het dorp ligt het Vikinginformatiecentrum en Het Huis van de Aarde, waar kennisgemaakt kan worden met de lokale geschiedenis. Het monument voor de vissers van Wieringen dat gewijd is aan de vissers die tijdens hun werk omkwamen, is ook de moeite waard om te bezoeken.

Evenementen in Den Oever

Jaarlijks vindt eind augustus of begin september (afhankelijk van eb of vloed) de Flora en Visserijdagen plaats. Het is een meerdaags evenement met een bloemenshow en een vlootschouw.

Goedkoop tanken in Den Oever

U kunt met korting tanken in Den-Oever bij de volgende tankstations:

A
Havenweg 2
1779XT DEN OEVER

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof