TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Deventer

Over Deventer

In het zuidwesten van de provincie Overijssel, gelegen aan de IJssel ligt de Hanzestad Deventer. Deventer heeft een lange geschiedenis en verkreeg al stadsrechten in 1123. In Deventer zijn onder andere het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek te vinden. Deventer staat ook bekend als Moskou aan de IJssel of de Koekstad (vernoemd naar de traditionele Deventer koek).

Bezienswaardigheden in Deventer

Als één van de vijf oudste steden van Nederland heeft Deventer een prachtig historisch centrum. Deventer heeft een indrukwekkende lijst van monumentale of historische panden zoals de Waag aan het centrale plein De Brink, de grote Lebuïnuskerk met zijn herkenbare toren en het stadhuiscomplex.

Evenementen in Deventer

Ieder jaar in augustus wordt in Deventer de grootste boekenmarkt van Europa georganiseerd. Boekenliefhebbers kunnen op de Deventer Boekenmarkt terecht voor koopjes, unieke of antieke exemplaren en literaire activiteiten.

Het hele jaar door kunt u terecht in het Speelgoedmuseum. Of u zelf kinderen heeft of graag een dagje terug wilt naar uw eigen kindertijd: in het Deventer Speelgoedmuseum vindt u speelgoed van vroeg en van nu.

Goedkoop tanken in Deventer

In Deventer kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstations Avia Bergweide, Avia Dunantlaan en Gulf Deventer. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations