Diepenveen

Goedkoop tanken in Diepenveen

U kunt goedkoop tanken in en rondom Diepenveen met de UnitedConsumers tankkaart. Zo profiteert u bij iedere tankbeurt van voordeel, waardoor u op jaarbasis flink bespaart op uw tankkosten. Woont of werkt u in Diepenveen? Vraag direct de tankkaart aan om zo snel mogelijk te besparen door goedkoop te tanken in Diepenveen. U verdient meer.

Vraag uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in diepenveen bij de volgende tankstations:

A
Olsterweg 21
7431EH DIEPENVEEN

Over Diepenveen

Diepenveen is een dorp in de provincie Overijssel met een inwoneraantal van ongeveer 4.400. Het dorp is gesticht rondom een voormalig vrouwenklooster uit 1400, dat later werd verwoest tijdens het beleg van Deventer. Diepenveen bestond toen uit slechts zeven huizen en vijftig inwoners. Nu zijn er zo'n 30 winkels te vinden in de Dorpsstraat, de hoofdweg door het dorp.

Activiteiten in Diepenveen

In Diepenveen worden veel evenementen en activiteiten georganiseerd. Zo vindt ieder jaar in mei de lentefair plaats in de pastorietuin en is de concours voor ruiters een hoogtepunt van het jaar. Traditionele markten en braderieën sieren tevens het dorp. Zowel op het gebied van sport en cultuur organiseert Diepenveen veel activiteiten. Het dorp is tevens bekend door één van de vijf Nederlandse meteorietien die in 1873 hier neer viel. Dit is echter de bijzonderste omdat de 'meteoriet van Diepenveen' de geboorte van het zonnestelsel heeft meegemaakt.