Dirkshorn

Goedkoop tanken in Dirkshorn

Woont of werkt u in of nabij Dirkshorn? Dan kunt u goedkoop tanken in Dirkshorn met de UnitedConsumers tankkaart. Hierdoor krijgt u altijd korting op uw tankbeurt. Zo bespaart u op jaarbasis veel op tanken, waardoor u meer geld overhoudt voor leukere dingen. Vraag de tankkaart direct online aan om goedkoop te tanken in Dirkshorn. Geen gedoe, wel het voordeel.

Vraag direct uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in dirkshorn bij de volgende tankstations:

A
Cornelis de Vriesweg 53
1746CM DIRKSHORN

Over Dirkshorn

Dirkshorn is een dorp in de provincie Noord-Holland met ruim 1.500 inwoners. Het dorp heet letterlijk vertaald de 'hoek van Dirk', wat mogelijk Dirk I uit de 1e eeuw zou kunnen zijn. Hier is geen bewijs van. De omgeving van Dirkshorn bestond uit veel meertjes, die nu bijna allemaal zijn drooggelegd.

Dirkshorn bezienswaardigheden

De kerk is het hoogtepunt van Dirkshorn. Deze stamt uit 1659, maar brandde in de 19e eeuw af. Er werd een tweede kerk gebouwd in 1868 en deze heeft nog een preekstoel uit de eerste kerk van de zeventiende eeuw. Het straatfestival dat ieder jaar in september wordt gehouden is zeer geliefd bij de inwoners. Dirkshorn staat tevens bekend als geboorteplaats van wielrenner Thomas Dekker.