Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Doenrade

Over Doenrade

Doenrade is een dorp in de Limburgse gemeente Schinnen met ongeveer 1.400 inwoners. Het dorp is ontstaan langs de handelsweg vanuit Duitsland richting Maastricht en heeft daardoor een karakteristieke lintbebouwing. Doenrade ligt in een groen dal omgeven door landerijen en bossen. Het ideale startpunt voor een lange wandel- of fietstocht.

Bezienswaardigheden in Doenrade

Wanneer u door de dorpskern van Doenrade loopt waant u zich in vroegere tijden. De monumentale hoeves en woningen met karakteristiek pleisterwerk bepalen de sfeer. Het idyllische witte kasteel dat in het dorp ligt trekt ook veel bezoekers. Dit 16e eeuwse kasteel, dat door de dorpelingen liefkozend het ‘Doonderhuuske’ wordt genoemd, is tevens een hotel. Het kasteel heeft ongeveer 20 kamers en een aantal bijzondere suites. U waant zich kasteelvrouw of -heer wanneer u verblijft in dit prachtige hotel. Bovendien bent u van alle gemakken voorzien aangezien er in het hele hotel gratis wifi voorzieningen zijn.

Evenementen in Doenrade

In Doenrade vinden regelmatig jaarfeesten plaats. Tijdens deze feesten staan oude ambachten zoals het kleermakersberoep centraal en worden hofjes in het dorp opengesteld voor bezoekers.

Goedkoop tanken in Doenrade

Er zijn geen deelnemende tankstations in Doenrade waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof