TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Doetinchem

Doetinchem ligt in het oosten van de provincie Gelderland en telt ongeveer 56.400 inwoners.

Over Doetinchem

In een document uit 838 werd voor het eerst over Doetinchem gesproken. In de jaren daarna groeide de stad en werd er een stadsmuur omheen gebouwd. Doetinchem werd een belangrijke handelsplaats voor boeren die hun waar op de markt kwamen verkopen. In 1527 vernietigde een grote stadsbrand alle gegevens van Doetinchem.

Dagje uit in Doetinchem

Voor de natuurliefhebber heeft Doetinchem genoeg te bieden. Ten noordwesten van Doetinchem liggen de Kruisbergse bossen. U kunt hier veel wilde dieren en bijzondere planten en bomen vinden. Ongeveer drie kilometer van de stad ligt kasteel Slangenburg. Dit middeleeuwse kasteel doet tegenwoordig dienst als gasthuis van de abdij. Het landgoed en de kapel van het klooster kunt u ook van binnen bekijken.

Parkeren in Doetinchem

In het centrum van Doetinchem vindt u 2 parkeergarages en een groot parkeerterrein waar u tegen betaling uw auto kunt parkeren.

Goedkoop tanken in Doetinchem

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij BP Terborgseweg aan de Terborgseweg en Esso Trip aan de Varsseveldseweg. Beide stations zijn de hele week geopend en bieden diesel, benzine en LPG aan.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations