Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Dokkum

Over Dokkum

In het noorden van de provincie Friesland ligt de stad Dokkum. Dokkum is een van de elf Friese steden en telt ongeveer 13.000 inwoners. Bekende Dokkummers zijn Syb van der Ploeg, zanger van De Kast en presentator Sipke Jan Bousema.

Dagje uit in Dokkum

Dokkum heeft veel historische gebouwen, waar u een mooie wandeling langs kunt maken. Het stadhuis van Dokkum is in 1610 gebouwd en doet tegenwoordig dienst als gemeentehuis van Dongeradeel. Precies 1000 jaar na de stichting van Dokkum werd de Waag gebouwd. Nu vindt u er een restaurant waar u kunt genieten van lunch en diner. Dokkum telt drie kerken, de Grote Kerk uit de 16e eeuw, de Sint-Bonifatiuskerk uit 1871 en de Bonifatiuskapel uit 1934.

Evenementen in Dokkum

In Noordoost Friesland wordt altijd wel wat georganiseerd. Zo kunt u meedoen aan de Elfsteden Roei Marathon in mei, de Fietselfstedentocht met Pinksteren of de MTB Elfstedentocht in september.

Goedkoop tanken in Dokkum

U kunt met korting tanken in Dokkum bij de volgende tankstations:

A
Holwerderweg 32
9101PA DOKKUM

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof