Goedkoop tanken in Dongen

Over Dongen

Dongen is een industriële gemeente in Noord-Brabant. Dongen telt ongeveer 22.000 inwoners en ligt op fietsafstand van de Efteling.

Dagje uit in Dongen

Dongen staat voornamelijk bekend om de leerlooierijen en de schoenindustrie die in de 19e eeuw tot bloei kwam. Een van de Dongense musea is dan ook ‘De Leerlooierij’. Hier leert u alles over het leven in een gemeenschap die op leerlooien draait. Daarnaast heeft het museum ook collecties die te maken hebben met de geschiedenis van Dongen en een collectie elektrische apparaten uit de jaren 1850 tot 1960.

Als u met de kinderen een uitje maakt in de zomerperiode dan is het misschien leuk om een bezoekje te brengen aan het maïsdoolhof. Dit doolhof waar u een speurtocht bij kunt krijgen is leuk voor jong en oud. Heeft u de uitgang gevonden? Dan is het tijd voor een drankje op het terras.

Evenementen in Dongen

Jaarlijks wordt er in de winter een ijsbaan aangelegd op het Wilhelminaplein in Dongen. Rondom de ijsbaan organiseert Dongen Ice ook verschillende thema avonden. Zo is er een Hollandse avond en een Keurschlager Festival waar passende muziek wordt gedraaid en typisch Hollandse of Duitse snacks worden geserveerd.

Goedkoop tanken in Dongen

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken met korting in Dongen bij Avia Scheerders aan de Vaartweg en bij Shell Tichelrijt aan de Steenstraat.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof