Goedkoop tanken in Donkerbroek

Over Donkerbroek

Het dorp Donkerbroek ligt in het zuidoosten van de provincie Friesland. Het is een van de oudste nederzettingen in dit gedeelte van Nederland.

Dagje uit in Donkerbroek

Donkerbroek ligt midden in het natuurgebied De Friese Wouden. U kunt hier heerlijk van de natuur genieten en mooie wandel- of fietstochten maken. In de bossen en veengebieden in de omgeving van Donkerbroek leven reeën, vele soorten bosvogels en diverse andere kleine dieren.

Het dorp telt een aantal rijksmonumenten, waaronder de Hervormde kerk uit 1714. Rust na een actieve dag uit in een van de restaurantjes of blijf overnachten op een camping in de buurt.

Goedkoop tanken in Donkerbroek

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Donkerbroek met korting bij tankstation Q8 Donkerbroek aan de Balkweg. U tankt hier goedkoop benzine, diesel en lpg. Het tankstation is iedere dag tot 20.00 uur geopend.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof