Goedkoop tanken in Drachten

Over Drachten

Drachten ligt in het oosten van de provincie Friesland en telt ongeveer 45.000 inwoners. Hoewel Drachten een grote plaats is, behoort het niet tot een van de Friese elf steden.

Over de hele wereld is Drachten bekend om de bijzondere aanpak van het verkeer. U vindt namelijk bijna nergens verkeerslichten. Deze zijn allemaal vervangen door rotondes en verkeerspleinen. Sinds de invoering is het aantal verkeersdoden sterk gedaald.

Dagje uit in Drachten

Voor kunst en cultuur bent u in Drachten aan het juiste adres. Schouwburg De Lawei is de grootste schouwburg in zuidoost Friesland. Jaarlijks worden er ruim 240 professionele voorstellingen gegeven. Houdt u meer van kunst, dan kunt u terecht in museum Smallingerland. Het museum is gevestigd in een oud klooster en toont werk van Friese kunstenaars.

Drachten heeft de grootste jachthaven van Friesland. De watersporter kan zich prima vermaken in Drachten. U kunt zwemmen in natuurwater, een rondvaart maken door natuurgebied De Alde Feanen of een zeilcursus volgen.

Goedkoop tanken in Drachten

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Drachten met korting bij twee Total tankstations:

  • Total De Drait aan de Eems.
  • Total De Vries aan de Stationsweg.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof