Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Dronten

Over Dronten

Dronten is een plaats in de gelijknamige gemeente in Flevoland. Bij het eerste ontwerp van de gemeente werd uitgegaan van 10 woonkernen. Dit zijn er uiteindelijk drie geworden: Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Dagje uit in Dronten

In Dronten zijn er verschillende mogelijkheden om uitstapjes te maken. Zo is er een groot zwembad waar veel activiteiten worden georganiseerd. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een aqua fitness les te volgen of te gaan peuterzwemmen met uw kind.

Bij Biddinghuizen ligt het pretpark Walibi World. Dit park is al vele malen van naam veranderd, maar de achtbanen blijven onverminderd spectaculair. In de periode voor Halloween organiseert het park speciale Fright Night avonden waarbij het attractiepark wordt omgetoverd tot een groot spookhuis.

Voor de liefhebbers van winter en ijs is de kunstijsbaan Leisure World Ice Centre een aanrader. Op deze grote ijsbaan is er plek voor zowel recreanten als semi professionals. Wanneer u moe bent geschaatst is het goed toeven in de Brasserie op de eerste verdieping waar een prachtig uitzicht heeft over de ijsbaan.

Evenementen in Dronten

Het grootste evenement in de gemeente Dronten is Lowlands. Dit driedaagse muziekfestival wordt gehouden op het evenemententerrein van Walibi Holland bij Biddinghuizen. Naast de muziekpodia waar nationale en internationale artiesten optreden zijn er ook altijd een aantal culturele podia. Deze zijn met verschillende disciplines ingericht en hebben thema’s zoals theater, cabaret, stand-up comedy en literatuur.

Goedkoop tanken in Dronten

U kunt met korting tanken in Dronten bij de volgende tankstations:

A
De Zuid 41
8251BG DRONTEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Flevoland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof