TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Drunen

Over Drunen

Drunen is een plaats in de Noord-Brabantse gemeente Heusden. Het dorp ligt boven de Loonse- en Drunense duinen en heeft ongeveer 19.000 inwoners.
Bezienswaardigheden in Drunen

Voor een mooie wandeltocht moet u in de Loonse- en Drunense duinen zijn. Loop bijvoorbeeld eens mee met de wandeltocht ‘Kleine beestjes’. Dit is dé kans om samen met een gids de wereld van de ongewervelde beestenboel te ontdekken. Of verken de duinen bij nacht tijdens de ‘Nacht van de Nacht’. Tijdens deze begeleide wandeling gaat u ’s nachts op pad in de Loonse- en Drunense duinen. De gelegenheid om het gebied in het donker te betreden, want normaal gesproken mag dat niet.

Evenementen in Drunen

Houdt u van een lekker stukje fietsen? Jaarlijks wordt in juli de Drunense Fietsvierdaagse georganiseerd. Tijdens deze fietsvierdaagse kunt u kiezen uit drie verschillende afstanden. 35, 55, en 75 kilometer. De jaarlijks wisselende routes doen steeds een ander deel van Midden-Brabant aan en laten u kennismaken met de mooie omgeving van deze streek.

Goedkoop tanken in Drunen

In Dongen kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken met korting bij Total Het Sempke aan de Beethovenlaan.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations