Goedkoop tanken in Echt

Over Echt

Echt is een dorp in de Limburgse gemeente Echt-Susteren. Het dorp telt ongeveer 8.000 inwoners. Waarschijnlijk is Echt niet altijd een dorp geweest. Er wordt vermoed dat het dorp rond 1343 stadsrechten had. Ook was er in die tijd een stadsmuur en een stadsgracht.

Bezienswaardigheden in Echt

Hoewel Echt redelijk klein is doet het soms toch stads aan. Er is een levendige winkelstraat en er zijn veel mogelijkheden voor activiteiten. De omgeving van Echt is zeer geschikt om een flinke wandeling of fietstocht te maken. De bossen rondom Echt zijn zeer levendig. Wel 70% van de wilde diersoorten in Nederland komt in deze regio voor.

In Echt staan ook een klooster en een abdij. Deze zijn nog steeds in gebruik door nonnen en monniken. Daardoor zijn de gebouwen helaas niet te bezichtigen. U kunt wel een dagdeel of een aantal dagen met de religieuze ordes meeleven. Bij de abdij hoort ook een abdijwinkel. Hier kunt u ambachtelijke producten kopen die door de monniken geproduceerd zijn.

Parkeren in Echt

In Echt kunt u gratis parkeren.

Goedkoop tanken in Echt

In Echt kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij Esso Echt aan de Zuiderpoort. Dit tankstation is iedere dag tot 22.00 geopend. U kunt hier diesel, Euro95, lpg en de premiumbrandstof Energy Supreme Benzine tanken. Er is ook een Snack&Shop aanwezig op het terrein.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof