TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Ede

Over Ede

Ede ligt in het westen van de provincie Gelderland en telt ongeveer 68.000 inwoners. Tot de gelijknamige gemeente behoren ook Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, Hoenerloo, De Klomp, Lunteren, Otterlo en Wekerom. De gemeente Ede is met 110.000 inwoners de achtste gemeente van Nederland.

Dagje uit in Ede

Met de fiets, te voet of te paard, de natuur rondom Ede nodigt uit om te worden ontdekt. Niet alleen Nationaal Park De Hoge Veluwe, maar bijvoorbeeld ook Landgoed Kernhem is de moeite van een bezoekje waard. Heeft u aan een dag niet genoeg? Blijf dan overnachten in een van de pensions, hotels of kampeerplaatsen.

Op de Ginkelse Heide worden bij het Airborne-monument ieder jaar de parachutisten herdacht die bij de Slag om Arnhem gesneuveld zijn. Huidige parachutisten van het Britse 4th Battalion voeren iedere derde zaterdag in september een luchtlanding uit, waarna een kranslegging bij het monument plaatsvindt.

Iedere laatste week van augustus wordt in Ede de Heideweek gehouden. Dit jaarlijkse evenement trekt zo’n 150.000 bezoekers en werd in 1935 voor het eerst georganiseerd om meer toeristen naar Ede te trekken.

Parkeren in Ede

In het centrum van Ede kunt u tegen betaling uw auto parkeren op een van de parkeerterreinen of in een van de twee parkeergarages.

Goedkoop tanken in Ede

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Haan Ede aan de Rijksweg 4 en Gulf GeHa Krediettank aan de Lorentzstraat.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations