Goedkoop tanken in Eelde

Over Eelde

Eelde is een dorp in het noorden van de provincie Drenthe. Het is het zuidelijke gedeelte van de kern Eelde-Paterswolde.

Dagje uit in Eelde

Echte Hollandse folklore vindt u in het Internationaal Klompenmuseum in Eelde. Dit museum heeft de grootste collectie houten schoeisel ter wereld: ruim 2.200 paar verschillende klompen. De bloemenveiling FloraHolland heeft een vestiging in Eelde voor de binnenlandse markt.

Natuurliefhebbers gaan wandelen of fietsen in natuurgebied de Peizer- en Eeldermaden. Ook de parken bij de verschillende landgoederen rond Eelde lenen zich prima voor een mooie wandeling. Ook als u van winkelen houdt, heeft Eelde genoeg aanbod. Rust tussendoor even uit in een van de cafeetjes en restaurants. Wilt u langer dan één dag genieten van de mooie omgeving van Eelde, blijf dan overnachten in een van de hotels, bed&breakfasts of op een camping.
In Eelde kunt u gratis gebruik maken van de parkeervoorzieningen.

Goedkoop tanken in Eelde

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Eelde met korting bij tankstation Gulf Polling aan de Hoofdweg. Hier tankt u goedkoop diesel en benzine. Het tankstation is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Drenthe goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof