TopImage
Tanken met korting

Egmond

Goedkoop tanken in Egmond

Met de UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken in Egmond en omgeving. U krijgt korting op elke tankbeurt, waardoor u goedkoop kunt tanken in of nabij Egmond. Zo bespaart u op uw tankkosten en houdt u meer geld over om te besteden aan leukere dingen. Een tankkaart aanvragen gaat eenvoudig en snel, zodat u direct kunt beginnen met goedkoop tanken in Egmond. Geen gedoe, wel het voordeel.

Vraag uw tankkaart online aan

U kunt met korting tanken in egmond bij de volgende tankstations:

A
Heilooër Zeeweg 25
1934PZ EGMOND

Over Egmond

Egmond is een plaats in de provincie Noord-Holland en ligt tegen de kust van de Noordzee. Egmond bestaat uit Egmond-Binnen, Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef. Deze plaatsen hebben samen ongeveer 12.000 inwoners. In de vroege middeleeuwen werd in Egmond-Binnen al een abdij gesticht, wat nu de oudste abdij van Nederland is. Deze abdij was in de middeleeuwen het belangrijkste culturele centrum.

Bezienswaardigheden Egmond

In Egmond aan Zee vindt u de vuurtoren J.C.J. van Speijk, van bijna 40 meter hoog. Uiteraard is de abdij in Egmond-Binnen een bezoek waard en in Egmond worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Zo vindt ieder jaar in januari een halve marathon plaats en is er een jaarlijkse mountainbiketour.

Win een gratis tankbeurt

Tanken winactie Actievoorwaarden