Egmond

Goedkoop tanken in Egmond

Met de UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken in Egmond en omgeving. U krijgt korting op elke tankbeurt, waardoor u goedkoop kunt tanken in of nabij Egmond. Zo bespaart u op uw tankkosten en houdt u meer geld over om te besteden aan leukere dingen. Een tankkaart aanvragen gaat eenvoudig en snel, zodat u direct kunt beginnen met goedkoop tanken in Egmond. Geen gedoe, wel het voordeel.

Vraag uw tankkaart online aan

U kunt met korting tanken in egmond bij de volgende tankstations:

A
Heilooër Zeeweg 25
1934PZ EGMOND

Over Egmond

Egmond is een plaats in de provincie Noord-Holland en ligt tegen de kust van de Noordzee. Egmond bestaat uit Egmond-Binnen, Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef. Deze plaatsen hebben samen ongeveer 12.000 inwoners. In de vroege middeleeuwen werd in Egmond-Binnen al een abdij gesticht, wat nu de oudste abdij van Nederland is. Deze abdij was in de middeleeuwen het belangrijkste culturele centrum.

Bezienswaardigheden Egmond

In Egmond aan Zee vindt u de vuurtoren J.C.J. van Speijk, van bijna 40 meter hoog. Uiteraard is de abdij in Egmond-Binnen een bezoek waard en in Egmond worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Zo vindt ieder jaar in januari een halve marathon plaats en is er een jaarlijkse mountainbiketour.