Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Eijsden

Over Eijsden

Eijsden is een dorp het zuiden van Limburg. Het dorp heeft ongeveer 7.500 inwoners en valt onder de gemeente Eijsden-Margraten. De naam Eijsden is afgeleid van het Germaanse woord voor ‘espenbos’. Eijsden is een van de oudste plaatsen van Nederland.

Bezienswaardigheden in Eijsden

De historische straatjes, pleinen en monumenten maken Eijsden tot een van de best bewaarde oude plaatsen van Zuid-Limburg. Een van de mooiste bezienswaardigheden van het dorp is Kasteel Eijsden. Deze kasteelhoeve ligt aan de Maas en is gebouwd in 1636. Er zijn geen rondleidingen door het kasteel aangezien het nog steeds bewoond wordt. Het park rondom het kasteel is echter vrij toegankelijk om te genieten van een wandeling in de mooie omgeving.

Evenementen in Eijsden

Aan het begin van de zomer zijn er een aantal ‘bronkfeesten’ in de verschillende kernen van Eijsden. Deze feesten starten met een religieuze processie met allerlei gekostumeerde groepen. Vervolgens zijn er nog drie dagen lang Bourgondische activiteiten in en rondom Eijsden. Vooral de diverse goede eetgelegenheden en cafeetjes maken dit tot een gezellig feest.

Goedkoop tanken in Eijsden

U kunt met korting tanken in Eijsden bij de volgende tankstations:

A
Rijksweg A2
6245LZ EIJSDEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof