TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Emmeloord

Over Emmeloord

De grootste gemeente van het noorden van Flevoland is de Noordoostpolder. De hoofdplaats van deze gemeente is Emmeloord. Deze stad telt ongeveer 26.000 inwoners en ontleent zijn naam aan het dorpje Emmeloord op het voormalige eiland Schokland.

Voorzieningen in Emmeloord

Doordat Emmeloord de grootste stad in de Noordoostpolder is, zijn er veel voorzieningen in de stad aanwezig. U heeft in Emmeloord ook alle mogelijkheden voor een sportief dagje uit. Zo kunt u sporten op de atletiekbaan, zwemmen in het overdekte zwembad of gaan golfen bij Golfclub Emmeloord.

Als u wilt winkelen in Emmeloord moet u op de Lange Nering zijn. Deze winkelstraat is in 2011 compleet vernieuwd en biedt een mengelmoes van bekende ketens en plaatselijke winkels.

Evenementen in Emmeloord

Jaarlijks wordt in maart op de industrieterreinen van Emmeloord de Tank S Rally gehouden. Deze rally is de start van het autosportseizoen. De coureurs volgen een route over wegen, door hindernissen en over een tankstation.

In de zomermaanden zijn de Emmeloorder Vrijdagen in de Lange Nering een aanrader. Tijdens deze zomerse vrijdagen kunt u een braderie bezoeken waar live muziek gespeeld wordt. Ook kunt u genieten van een van de vele terrasjes van de horecagelegenheden in de Lange Nering.

Goedkoop tanken in Emmeloord

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken bij twee tankstations in Emmeloord. Bij Gulf Emmeloord aan de Marknesserweg en bij Shell Van Staveren aan de Lange Dreef. Bij beide tankstations kunt u diesel en Euro95 tanken. De Gulf biedt ook lpg en Super aan. Bij de Shell zijn de premiumbrandstoffen V-Power en V-Power Diesel verkrijgbaar. De Gulf is dagelijks tot 21.00 geopend. De Shell dagelijks tot 20.00.

Vraag de tankkaart aan >> 

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations