Goedkoop tanken in Emmen

Over Emmen

Emmen is een stad met ongeveer 58.000 inwoners en ligt in het oosten van de provincie Drenthe. Het is daarmee de grootste stad van Drenthe. Emmen wordt ook wel ‘Vlinderstad’ genoemd.

Dagje uit in Emmen

Emmen heeft jong en oud veel te bieden. Dierenpark Emmen bijvoorbeeld, waar ieder jaar zo’n 1,2 miljoen bezoekers op afkomen. Of het Drents openluchtmuseum Veenpark. Ook als u van geschiedenis houdt, bent u in Emmen aan het juiste adres. U vindt er veel bijzondere gebouwen, zoals de Grote Kerk met een toren uit de 12e eeuw, tien hunebedden in de omgeving en het Univé stadion, de thuisbasis van voetbalclub FC Emmen.

Bent u een filmliefhebber? Dan moet u echt een keer in megabioscoop Utopolis Emmen geweest zijn. Niet alleen de binnenkant van dit filmhuis is indrukwekkend, de buitenkant ziet er telkens anders uit doordat er op de witte muren steeds andere kleuren geprojecteerd worden.

Emmen heeft het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland. In en rond het centrum van Emmen kunt u tegen betaling gebruikmaken van de parkeergelegenheden.

Goedkoop tanken in Emmen

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Emmen met korting bij de volgende tankstations:

  • Gulf Emmen aan de Wolfsbergenweg.
  • Esso De Grote aan de Hondsrugweg.
  • Q8 Het Centrum aan de Emmalaan.
  • Gulf Rondweg aan de Rondweg.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Drenthe goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof