Goedkoop tanken in Enschede

Over Enschede

Dichtbij de Duitse grens licht het Overijsselse Enschede. Het is de grootste stad van zowel de provincie Overijssel als meest de Oostelijk gelegen regio Twente. De naam Enschede stamt naar alle waarschijnlijkheid af van de Saksische term voor scheiding of grens (An die Schede).

Bezienswaardigheden in Enschede

Enschede heeft een groot aantal musea. Van Middeleeuwse kunst tot natuurlijke geschiedenis tot de meer hedendaagse kunstvormen en nieuwe kunstuitingen. Tegenwoordig kan iedereen gemakkelijk zijn weg vinden door  cultureel Enschede door het Roombeek Cultuurpark. In Roombeek is een groot aantal instellingen te vinden zoals het Rijksmuseum Twente, de ArtEZ Academie voor Art & Design en de TETEM Kunstruimte.

Evenementen in Enschede

De Oude Markt is bruisende centrum van Enschede. In het midden van het plein staat de Grote Kerk en er bevinden zich overal restaurants, café’s en hotels. De oude markt wordt dan ook wel de huiskamer van Enschede genoemd. Het hele jaar worden er activiteiten en evenementen gehouden, zoals Proef-Eet Enschede.

Goedkoop tanken in Enschede

In Enschede kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstations Gulf en Shell. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof