TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Goedkoop tanken in Etten-Leur

In het westen van de provincie Noord-Brabant ligt de gemeente Etten-Leur. De gemeente is in 1968 ontstaan uit de twee dorpen Etten en Leur.

Evenementen in Etten-Leur

Ieder jaar worden er diverse evenementen in Etten-Leur georganiseerd. Zo is er het Oude tijl Jazzfestival, Lekker Etten-Leur in het eerste weekend van september en de Lelieloop. 

Dagje uit in Etten-Leur

In Etten-Leur vindt u een groot, deels overdekt winkelcentrum. Hier, maar ook in de andere winkelstraten kunt u een dagje winkelen of gezellig een terrasje pakken. Houdt u van geschiedenis, dan kunt u terecht bij een van de vijf musea in Etten-Leur. U leert meer over de natuur in Het Natuurmuseum of over psychiatrie in Het Huysmuseum.

Parkeren in Etten-Leur

In Etten-Leur zijn er verschillende parkeervoorzieningen te vinden. Bij veel winkelcentra vindt u blauwe zones, waar u maximaal 2 uur uw auto mag parkeren. In het centrum van Etten-Leur is betaald parkeren ingevoerd in de parkeergarage en de parkeerterreinen. 

Goedkoop tanken in Ette-Leur

Met de tankkaart van UnitedConsumers kunt u bij ruim 600 tankstations in Nederland goedkoper tanken. In Etten-Leur tankt u met korting bij BP Spoorzicht. 

Vraag uw tankkaart aan

Goedkoop tanken in Noord-Brabant

In onderstaande plaatsen in Brabant kunt u tanken met korting:


> Alles over tanken

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • 6 cent korting per liter *
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00!
  • Tanken bij ruim 600 tankstations
  • Korting op alle benzines, diesel en LPG
  • Startbonus: 6 cent extra korting per liter brandstof op uw eerste tankbeurt

* (U krijgt korting op basis van de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs)